Literarni radovi ucenika srednjih skola


Na nasem sajtu cete procitati neke od najboljih literarnih radova koje su napisali i poslali nam ucenici srednjih skola iz svih krajeva nase zemlje. U mnogome je nas sadrzaj tu zahvaljujuci bas njima koji su nesebicno podijelili njihove radove sa vama i nama. Prelijepi sastavi o najrazlicitijim temama su upravo kod nas i to nas izdvaja od svih ostalih gdje se pojavljuju manje vrijedni pismeni radovi.

Kao sto je poznato uveli smo i novcane nagrade za najbolje literarne radove koje nam saljete. Vec smo isplatili 4 puta po 20 evra. Mozda to i nije neka prevelika para ali smo zeljeli da osjetite bar mali znak paznje koje ste zasigurno zasluzili napisavsi lijep pismeni rad. Nadamo se da cete i dalje biti uz nas kako ucenici osnovnih tako i ucenici srednjih skola kojih je stvarno mnogo na nasem sajtu.


Ukoliko neko zeli neka nam i on posalje svoje literarne radove nebitno da li je u pitanju srednja ili osnovna skola. Najbolji rad na kraju skolske godine osvaja laptop i nadamo se da cemo vam se bar malo tako oduziti za sve vase prelijepe literarne radove koje ste nam poslali.