Moj jedan dan pismeni sastav


Sastav na temu Moj jedan dan koji smo napisali po zahtjevu Milan iz Backog Jarka. Nadamo se da ce vam se nasi pismeni sastavi svidjeti.

Moj jedan dan

Kako provodim dane? Nazalost jedan djak uglavnom ima isplanirane dane koji se ponavljaju iznova i iznova.

Nemam bas puno uzbudjenja u danu i sam po sebi cesto odstupa od rutine. Svako jutro ustajem u sedam sati ujutru kako bih se istusirao i doruckovao uvek u isto vreme. Tako nalazu sama pravila sportista. Nakon dorucka uglavnm zavrsavam obaveze za skolu. Uvek su tu nadje neke zadace ali kako se i kraj godine blizi ispitivanja su sve cesca pa ne smem ni dozvoliti da mi se gradivo nagomilava. Uvek imam bar sat vremena da odmorim i bacim pogled na televizor pre polaska u skolu. Uvek nosim teske torbe sa sobom kad idem u skolu, jer kao dugogodisnji strastveni navijac ali i fudbaler uglavnom imam treninge cim mi se zavrsi nastava.


Svi dani imaju uglavnom po sest casova ali ako se slucajno desi da gubimo jedan ili dva casa, to je idealno vreme da odem sa prijateljima na sok i popunim vreme preostalo do treninga. Nakon svih svojih obaveza u toku dana, kad se vratim kuci, jedino jos mogu da odmaram. Nakon tusiranja, uprkos ubedjivanju mojih roditelja da je san najbolji odmor, provedem bar tri sata za racunarom, gledajuci film ili igrajuci igricu.

Ne mogu reci ni da su mi vikendi posebno drugaciji jer moja interesovanja uglavnom ostaju ista i ne menjaju sadrzaj mojih dana. Ali ipak je svaki ovaj dan za mene zanimljiv jer nosi nesto novo u sebi.

One thought on “Moj jedan dan pismeni sastav”

Comments are closed.