Opis unutrasnjeg prostora moja soba sastav


Opis unutrasnjeg prostora Moja soba sastav iz srpskog jezika

Daleko od toga da je moja soba bas onakva kakva bih zelela da bude. Stari namestaj koji je tu vec godinama svoju dusu pokazuje jos samo kad neko sedne na njega ili legne, jer tad pocinje da skripi i komunicira sa vama.

U mojoj sobi koja nije samo moja vec i sestrina, ima samo jedan veliki prozor koji na svu srecu pusta sasvim dovoljno svetlosti da se moze videti koliko treba a da se pri rtom ne naprezu oci. Uz zid na kojem je i prozor nalazi se sestrin krevet a na suprotnom zidu je moj. To su nekada bili kreveti na sprat koji su stajali u tom svom predvidjenom polozaju dok smo jos bile male, sad kad smo vec otezale, bio je veliki rizik spavati ispod tog kreveta. Kupljeni su kad smo sestra i ja bile jos jako male, i zaista su odsluzili svoj vek, zato danas tako glasno skripe kad god spustam svoja umorna ledja na njih. U dnu mog kreveta nalazi se stari orman u kojem je i moja i sestrina gardaroba. On je cak stariji i od kreveta.


Pripada kompletu namestaja koji su moji roditelji uzeli kad su se vencali i zajedno sa njim u nasoj sobi je smestena i polica koja je pretrpana knjigama. Tacno pred prozorom nalazi se radni sto, za koji sam zaboravila kad smo tacno prestale da ga koristimo i kad se pisanje zadace preselilo na krevet.

Mozda jednom opisem kako bih zelela da izgleda moja soba. Onda bih zaista imala svasta lepog da kazem. Ovako moram biti iskrena i reci kako soba zaista izgleda.