Pisani sastavi iz srpskog jezika

Pisani sastavi iz srpskog jezika za osnovnu i srednju školu. Uradjeni pismeni zadaci od najboljih učenika širom zemlje. Najveća kolekcija pismenih zadataka.

U nasoj arhivi mozete vidjeti veliki broj odlicno napisanih sastava na različite teme koje se pojavljuju u skoli. Plan i program u školama je takav da se neke teme iz srpskog jezika ponavljaju iz godine u godinu. To smo iskoristili i napisali za vas pismene vjezbe koje vam mogu pomoći ako vi nemate ideju sta da napisete na odredjene teme. Ako imate jos koji sastav koji vam treba i ne mozete ga naći kod nas onda nam u poruci putem komentara naznacite ime teme i za koji vam je rezred potrebna ta tema. Mi cemo se potruditi da jos u toku dana taj sastav napisemo da bi vi mogli bez da gubite zivce sutra otici u sakoli. Ako vam se svidja nas sajt i zelite da i drugi znaju za njega onda podijelite ovaj sajt sa drugima.


Napisane zadace i pismeni radovi su tu cekaju na vas i svakodnevno obogacujemo nasu arhivu sa lektirama i sastavima novim uradjenim radovima.