Pismene za 6 razred


Pismene vjezbe za šesti razred osnovne skole uradjene na nasem sajtu su tu za vas da vam pomognu ukoliko se nadjete u problemu sa nekom pismenom.
Nekada covjek jednostavno blokira ili nema inspiraciju i onda cak i da ima svo vrijeme ovoga svijete ne moze naci inspiraciju i napisati dobar pismeni rad. Zato smo se mi potrudili i napisali mnogo dobrih sastava koje ce vam mozda koristiti i mozda vam dati inspiraciju da i vi napisete dobar sastav koji ce vam donijeti odličnu ocjenu. Na vase zahtjeve da vam napisemo sastav odgovaramo dnevno i trudimo se da sto vam vise pomognemo. Nekada se pojavljuju zahtjevi za npr prepricano djelo koje smo vec postavili ili pismenu vjezbu koju smo vec napisali. U tom slučaju čak necemo odgovoriti na tu poruku jer ocekujemo da je najmanje sto mozete uraditi je pregledati objavljene pismene vjezbe i lektire koje su vec napisane.


Nadam se da ne trazimo previse i da bar malo truda i vi ulozite da bi pronasli pismenu koja vam odgovara i odgovara razredu u koji idete.