Sastav Moja soba opis


Moja soba opis

S obzirom na to da zivim u velikoj porodici, tesko je bilo izboriti se za sopstvenu spavacu sobu, tako da je mene zadesila ta sudbina da svoju delim sa mladjim bratom.

Kad sam bio mladji spavaci krevet u obliku automobila je bio prava atrakcija, ali kako je vreme odmicalo i posete devojaka se povecavale u mom zivotu kao i ostalog drustva, resavanje tog suvisnog namestaja i prelazak na nesto ozbiljnije je delovao savrseno. Medjutim mladji brat je iz roditeljske sobe presao u moju i taj krevet je zaovek ostao vezan za taj istocni zid moje sobe pokraj samo prozora da crpi svu svetlost i da bude prva stvar koju sunce ujutru obasja. Ja sam svakako dobio svoj jednostavniji i moderniji krevet ali njegova car nikad vise nije dosla do izrazaja zbog samog sudara detinjeg i tinejdzerskog u mojoj sobi. Ispred samog prozora a u dnu auto- kreveta nalazi se moj radni sto koji je uvek zatrpan svim i svacim samo ne knjigama. Ne secam se ni kad sam zadnji put uzeo nesto sa tog stola, sto samo govori o tome koliko je taj rsum nepotreban.


Naspramno sa krevetom i prozorom nalazi se veliki ormar sa gardarobom, naravno samo mojom, jer bi bilo i previse da i to dozvolim mladjem bratu. Na zidovima nema slika a i decije zavese planiram da skinem uskoro kako bih sacuvao ono malo momackog u ta cetiri zida.

Voleo bih da sam mogao ispasti misteriozan i opisati sobu u kojoj bih voleo da boravim, ali iskrenost mi nije dozvolila da to ucinim, i zato sam vas morao suociti sa svojom tuznom sudbinom.