Srpski jezik teme za 8 razred


Neke od tema koje se pojavljuju na pismenim zadacima za 8 razred iz srpskog jezika su vec napisane i te pismene zadatke mozete pročitati to jeste naći ih u našoj arhivi koja je rasporedjena po mjesečnoj bazi.
Svakodnevno dodajemo teme za srpski jezik koje nam vi trazite putem komentara. Gledamo da ispunimo sve vase molbe i da niko ne ostane uskracen za neku temu. Odvojili smo ovu temu samo za učenike osmih razreda da se ne bi mješali zahtjevi sa ostalim razredima. Tako je učinjeno i sa ostalim razredima. U arhivi mozete pored raznih tema za sastave naći i neke druge stvari koje su vam potrebne za školu iz srpskoj jezika. Tu su uradjene lektire za osmi razred, analize pjesama koje se rade u osmom razredu, opisi likova iz lektira, uradjeni kontrolni zadaci, napisane pjesmice koje se zadaju za domače radove i jos mnogo toga što će vam školu učiniti lakšom.


Nadamo se da će te i vi i dalje sudjelovati u radu našeg sajta i da će te nam i dalje slati vaše radove kao i da će te vi ali i vase društvo lajkovati našu fb stranicu. Potrudićemo se da budemo još bolji nego što smo bili da dodajemo još raznovrsnog sadrzaja koji će đacima itekako biti od koristi. Ivaj sajt se neće svesti semo na lektire i to ste i sami mogli primjetiti.
Zapamtite sajt lektirA.info jer će to sigurno ako do sada nije postati omiljeni sajt svih učenika.