Zadaci iz hrvatskog jezika za 5 razred


Zadaci iz hrvatskog jezika za peti i sve ostale razrede pročitajte na našem sajtu. Mnogi zadaci kao što su sastavci i lektire su obradjeni kod nas.
Kod nas mozete dobiti i besplatnu pomoc u vezi sa bilo kojim zadatkom koji ste dobili a imate teskoca da ga riješite. Ovdje mozete ostaviti u komentaru taj zadatak koji vam zadaje glavobolje. Nemojte ostavljati ako ste neki drugi razred a ne 5 razred. I ostali razredi imaju izdvojenu temu gdje se mogu posavjetovati sa nama ili nam zatraziti da im uradimo neki zadatak iz hrvatskog. U nasoj arhivi vec mozete vidjeti dosta sastavaka, testova i ostalih uradjenih zadataka koje smo iskljucivo radili po vasim zahtjevima. Pored zadataka za 5 razred tu su i za sve ostale osnovce mnogo dobrih i lijepo napisanih zadataka.


Nadamo se da cemo vam ovim nasim sajtom učini hrvatski jezik laksim, da ce te sa nama imati bolje ocjene iz hrvatskog kao i da cete cesto dolaziti na nas sajt i naravno sve je besplatno kod nas, a ako vam ne bude tesko lajkujte nasu stranicu i pozovite i prijatelje da i oni lajkuju nasu fb stranicu.